Aktuality

Chraňte svůj osobní majetek v době zvýšené kriminality

Posledních několik let ekonomické nestability celé Evropské unie bohužel kromě narůstajících finančních problémů ovlivňuje i naše životy a klesající životní úroveň má mimo jiné za následek bohužel i zvýšený výskyt kriminality. V naprosté většině se jedná o drobné majetkové krádeže, proti kterým se ale musíme stále více chránit. Nepodceňujte tento negativní trend a pořiďte si do domácnosti trezor, ve kterém můžete mít cenný majetek v naprostém bezpečí.

Každý z nás má v rodinném domě nebo v bytě určitě řadu cenností nebo předmětů, o které by nerad při případné krádeži přišel. Jejich pojištění je jen slabá záplata za jejich ztrátu. Proto je dobré tyto předměty bezpečně uschovat do trezoru. Na trhu je v nabídce celá řada kvalitních trezorů z nejrůznějších materiálů a pro nejrůznější určení. Můžete v nich chránit například osobní doklady, akcie, zlato nebo jakékoliv jiné předměty, jejichž ztráta by byla bolestivá. Mimo krádeže může takový trezor uchránit předměty i při požáru a jiné živelné události.

Datum: 1.3.2013 | Rubrika: Aktuality

O webu

Webové stránky www.domacitrezory.cz jsou věnované tématu o trezorech všeobecně. Dočtete se něco málo o domácích trezorech, nejčastěji používaných typech v domácnostech a o tom podle čeho trezor do domu vybrat. Prozradíme vám také co jsou to příruční trezory a k čemu slouží, nebo jaké požadavky jsou kladeny na trezory na úschovu zbraní.