Aktuality

Trezory do zdi

TrezorLidé odedávna chrání svůj majetek před zloději a různými živelnými pohromami. Řada lidí k ochraně svého majetku a cenností používá trezory. Oblíbené jsou především trezory do zdi.

Většinou se jedná o jednoplášťové trezory, které jsou vyrobeny z tenkého plechu a s pancéřovanými předními dvířky. Podle odborníků však tyto trezory nejsou ty nejlepší. Trezory do zdi vyžadují kvalitní zazdění, což může být často problém. Výrobci těchto trezorů garantují odolnost trezoru, která je vidět ze zdi.

Další nevýhodu je, že se hůře přemísťují. Mohou vám tak způsobit různé nesnáze při změnách uspořádání bytu. Odborníci proto lidem doporučují více jak domácí trezory do zdi, nábytkové trezory neboli trezory volně stojící. Ty jsou pro domácnosti rozhodně vhodnější.

Datum: 12.6.2014 | Rubrika: Aktuality

O webu

Webové stránky www.domacitrezory.cz jsou věnované tématu o trezorech všeobecně. Dočtete se něco málo o domácích trezorech, nejčastěji používaných typech v domácnostech a o tom podle čeho trezor do domu vybrat. Prozradíme vám také co jsou to příruční trezory a k čemu slouží, nebo jaké požadavky jsou kladeny na trezory na úschovu zbraní.